november 4, 2024
Titel Pulled Pork Aantal personen 8 Bereidingstijd 18 uur Inleiding of korte beschrijving Heb je even de tijd? Probeer dan eens dit recept voor pulled pork! […]
november 4, 2024
tTitel Vitello tonnato Aantal personen 6 Bereidingstijd 3 uur Inleiding of korte beschrijving Vitello tonnato is een klassiek Italiaans gerecht en ik ben er zelf gek […]
juli 6, 2024
Recept: Broodje varkenswang Ingrediënten: 4 varkenswangen 4 ambachtelijke broodjes 2 eetlepels olijfolie 2 eetlepels NoRubbish Sunny Stuff 4 plakjes gerookte bacon Verse sla en plakjes tomaat […]
mei 16, 2024
Ingrediënten: Dit recept is voor ongeveer 4 broodjes – 2 grote gele uien – 2 eetlepels balsamicoazijn – 1 grote eetlepel basterdsuiker – 500 […]
december 14, 2023
Forest Stew Ingrediënten: 500 gram ree goulash 2 konijnenbouten 300 gram aardappelen 200 gram gepelde zilveruitjes 200 gram kastanjechampignons 200 gram sperziebonen, gehalveerd 200 gram […]
september 14, 2023
Pink Devil uienringen 2 grote uien 1eetlepel Pink devil rub no rubbish 150 gram bloem 1 Flesje bier na keuze (250 ml) 1 Ei Pannetje met […]
augustus 2, 2023
Onwijs goede entrecote met truffelkaas op de Italiaanse bol Aantal personen: 2 Voorbereiding: 15 minuten Kooktijd: 2 uur Benodigdheden: – Kamado BBQ – […]
augustus 2, 2023
Super malse iberico wangetjes in een gegrilde paprika-olijftapenade Aantal personen: 2-4 Voorbereiding: 30 minuten Kooktijd: 3 uur Benodigdheden: – Kamado – Dutch oven […]
augustus 2, 2023
Flammkuchen met caveman stijl steak Aantal personen: 2 Voorbereiding: 120 minuten Kooktijd: 15 minuten Benodigdheden: – Kamado – Pizzasteen – Pizzaschep Ingrediënten […]
augustus 2, 2023
Basisrecept Beefhammer Aantal personen: 8 Voorbereiding: 30 minuten Kooktijd: 480 minuten Benodigdheden: – Kamado L – Rookhout geschikt voor rund – Aluminiumfolie of […]