The Boost & The Finish zout

The Boost zout heeft een tedere verfijnde smaak van Fleur de Sel zout gecombineerd met een krachtige, op eiken gerijpte, Caribische rum en geeft de ultieme boost aan je gerecht. Probeer dat maar eens te weerstaan. Een echte booster op bv rood vlees of chocolade !

 

The Finish zout combineert de ultieme frisse smaak van citroen met het prettige pitje van de groene peper. Een combinatie die vrijwel elk gerecht naar een hoger niveau trekt. En dat wil je ! Heerlijk op vlees, pasta, salades of in een dressing met olijf olie.

 

Fleur de Sel wordt alleen gewonnen op warme en winderige dagen. Het wordt door de paludier met een houten schop als een dun laagje van het wateroppervlak geschraapt.

De No Rubbish Fleur de Sel wordt in kleine hoeveelheden traditioneel geproduceerd aan de kust van India. Momenteel is de productie slechts circa 150 kilo per dag (en ook alleen in de zomermaanden). Hierdoor is het ook de meest zeldzame en meest waardevolle Fleur de Sel van deze aarde.

100% natuurlijk

De piramide zoutvlokken van NoRubbish zijn 100% natuurlijk. Alleen onder zeer bijzondere omstandigheden neemt de Fleur de Sel deze piramide vorm aan en wordt daarom zorgvuldig met de hand geoogst zodat de mooie piramide structuur van het zout intact blijft

Toepassing

Gebruik het op een stukje gegrild vlees, kip of vis. Ook zorgt het voor een lekkere krokante en zilte toets op groenten, in salades, dressings of op een chocolade dessert.

————————

Red eye gravy Jus & injectie marinade

In het zuiden van de VS is de Red eye gravy een bekende Jus om bij je vlees of aardappelgerecht te serveren. Ook heerlijk te gebruiken als injectie marinade voor Pulled pork, brisket of ander vlees. Hiervoor dien je de mengverhoudingen aan te passen. Zie ook de bereiding tips achterop de verpakking.

Maillard proof !

The original BBQ gravy

Een vol romige Jus met alleen de beste kruiden en specerijen. Een echte traktatie voor je vlees of aardappel gerecht. Je serveert hem uiteraard lekker warm. Ook goed te gebruiken als injectie marinade voor Pulled pork, Brisket of andere vleesgerechten. Kijk op de verpakking voor de juiste mengverhoudingen en tips.

Ingrediënten o.a. gerookte zwarte peper, ui , boter en koffie

  • Red eye gravy-jus

    7,95
  • The Boost

    8,95
  • The Finish

    8,95