Forest Stew
Ingrediënten:
500 gram ree goulash
2 konijnenbouten
300 gram aardappelen
200 gram gepelde zilveruitjes
200 gram kastanjechampignons
200 gram sperziebonen, gehalveerd
200 gram spekblokjes
250 gram wortel in plakjes
1 ui, fijngehakt
1 teen knoflook, fijngehakt
300 ml rode wijn
400 ml wildfond
1 eetlepel tomatenpuree
5 takjes tijm
2 laurierblaadjes
1 takje rozemarijn
40 gram roomboter
2 eetlepels bloem
No Rubbish Incredible Rub
Instructies:
Bind de laurier, rozemarijn en tijm samen met een dun touwtje.
Verhit 10 gram roomboter in de Dutch oven en bak de spekblokjes tot ze knapperig zijn. Haal ze uit de pan en zet ze even apart.
Meng de bloem en een eetlepel Incredible Rub door de ree goulash en bak het vlees in de Dutch oven rondom even aan.
Zet ook dit vlees even apart.
Strooi wat Incredible Rub over de konijnenbouten en grill ze kort boven de kolen zodat ze een kleurtje krijgen. Leg ze apart.
Voeg de overige roomboter toe aan de pan en bak de ui en knoflook glazig.
Voeg nu de tomatenpuree, wildfond, wijn, kruiden, zilveruitjes, wortel, aardappelen en al het vlees toe. Zet het vuur niet te hoog en laat het zachtjes pruttelen.
Haal na 1,5 uur de konijnenbouten uit de pan. Pluk het vlees van de botjes en voeg het vlees terug in de pan. Voeg ook de sperziebonen en kastanjechampignons toe en laat het nog 30 minuten pruttelen.
Serveer de stoof met aardappelpuree of versgebakken brood.
Eet smakelijk
Recept : Vurige kolen Instagram