Onze BBQ- en kook rubs zijn gemaakt van alleen de meest verse kruiden en specerijen om die traditionele smaak van BBQ naar uw tafel te brengen.

Van zoet en pittig tot rokerig en zilt, onze BBQ rubs zijn teder met de hand vervaardigd om de gerechten zoveel beter te laten smaken. Geloof ons niet alleen op ons woord maar steek het vuur aan en bereid een paar heerlijke BBQ gerechten met No Rubbish BBQ rub.

Onze rubs zijn uitgebreid getest door de top Grillmasters van Nederland. Doordat iedereen zijn eigen smaak en voorkeur heeft geven wij slechts advies over welke rub het beste past bij welk gerecht. Voor de rest ….. Gewoon lekker proberen !

Hoe wordt de BBQ rub van No Rubbish gebruikt ?

No Rubbish rubs kunnen slechts een paar minuten voorafgaand aan het grillen of barbecueën worden aangebracht bij dun gesneden gerechten, echter voor dikker gesneden gerechten komt de beste smaak naar boven als de Rub ten minste een paar uur van te voren wordt aangebracht. Laat het gerecht, afgedekt in de koelkast, rusten zolang gewenst. Aanbevolen tijd : 6 uur

De No Rubbish Rub is uitzonderlijk lekker op varkensvlees, kip en rund. Strooi of wrijf en grill op indirecte hitte. Houd tijdens het grillen of bakken een oogje in het zeil voor verkoling of verschroeiing. Verplaats het vlees naar een koelere plek of zet de oven lager als het eruit ziet alsof het gaat verbranden.

Gebruik onze rubs in combinate met de NoRubbish BBQ sauzen

 

Probeer de No Rubbish BBQ rubs eens voor perfecte :

  • Pulled Pork
  • Kip en gevogelte
  • Zelfgemaakte hamburgers
  • Spareribs
  • Gehaktballen (mix de rub door het gehakt)
  • Zoete aardappel of gewone friet
  • Vis en schaaldieren
  • Groenten en fruit
  • BBQ marinade ( meng de rub met een olie )
  • Dressing ( 1/2 mayonaise – 1/2 yoghurt – scheutje gember siroop en flinke schep rub naar keuze ) Erg gaaf met PinkDevil , NakedGunPowder en/of The Hulk rub

Ingrediënten van de hoogste kwaliteit

No Rubbish BBQ Rub bevat alleen de hoogste kwaliteit natuurlijke kruiden en specerijen,
verantwoord ingekocht van over de hele wereld. Zorgvuldig geselecteerd, verwerkt en verpakt voor een geweldige smaak. Onze BBQ rubs zijn allemaal gluten en MSG vrij en bevatten geen goedkope vulmiddelen ( veel zout of meel ), smaakversterkers (bv E621) of anti klontermiddelen ( E551 ) Wij geloven dat de natuurlijke smaken voor zich spreken.

Ontwikkeld, getest & verpakt in Nederland

Wij zijn trots om te zeggen dat onze BBQ Rubs 100% zijn ontwikkeld, getest en verpakt in Nederland. Wij leveren onze rubs in speciale UV werende potten met strooi- en stort opening.

Proud to be Dutch !

 

Wij gebruiken geen E551 , antiklontermiddel

Tip: schud de rubs regelmatig en stel ze niet bloot aan vocht. Dit voorkomt klontering.

 

Onze rubs ( behalve Pink Devil ) zijn vegan