Sunny stuff ingelegde komkommer
(15 minuten voorbereiding, 14 dagen laten liggen)
Ingrediënten:
300 gram azijn
200 gram water
8 eetlepels suiker
4 eetlepel gin
1 eetlepel mosterdzaadjes
3 theelepels Sunny Stuff
2 theelepels Pink Devil
6 mini komkommers
Benodigdheden:
Een weegschaal
Een pan en garde
Een weckpot of goed afsluitbare bak
Bereiding:
- Weeg alle ingrediënten af en doe deze in een pan (behalve de komkommers).
- Breng de ingrediënten zachtjes aan de kook en laat ongeveer 5 minuten zachtjes koken.
- Zet het vuur uit en laat alles een beetje afkoelen.
- Was ondertussen de mini komkommers af onder koud stromend water.
- Doe de gewassen komkommers ( heel of in de lengte gesneden ) in een weckpot of een bak en giet hier de vloeistof op.
- Zorg er voor dat de komkommers helemaal onderstaan.
- Zet de komkommers nu voor minimaal 2 tot 2,5 week in de koelkast.
- Na 2/2,5 week zijn de komkommers klaar en kan je ze serveren.
Recept : Kenneth Chefs_BBQ_table