Sunny stuff ingelegde komkommer

Sunny stuff ingelegde komkommer

(15 minuten voorbereiding, 14 dagen laten liggen)

 

Ingrediënten:

300 gram azijn

200 gram water

8 eetlepels suiker

4 eetlepel gin

1 eetlepel mosterdzaadjes

3 theelepels Sunny Stuff

2 theelepels Pink Devil

6 mini komkommers

 

Benodigdheden:

Een weegschaal

Een pan en garde

Een weckpot of goed afsluitbare bak

 

Bereiding:

  1. Weeg alle ingrediënten af en doe deze in een pan (behalve de komkommers).
  2. Breng de ingrediënten zachtjes aan de kook en laat ongeveer 5 minuten zachtjes koken.
  3. Zet het vuur uit en laat alles een beetje afkoelen.
  4. Was ondertussen de mini komkommers af onder koud stromend water.
  5. Doe de gewassen komkommers ( heel of in de lengte gesneden ) in een weckpot of een bak en giet hier de vloeistof op.
  6. Zorg er voor dat de komkommers helemaal onderstaan.
  7. Zet de komkommers nu voor minimaal 2 tot 2,5 week in de koelkast.
  8. Na 2/2,5 week zijn de komkommers klaar en kan je ze serveren.

 

Recept : Kenneth Chefs_BBQ_table