BiggerBetter Garnalen Pasta

BiggerBetter Garnalen Pasta

Aantal personen: 3

Voorbereiding: 10 minuten

Kooktijd: 30 minuten

Benodigdheden:
– Kamado
– Grote Dutch oven

 

Ingrediënten:

  • 15 Black tiger garnalen
  • NoRubbish hardcore jaws
  • Macaroni
  • 100ml melk
  • 200ml slagroom
  • 3 Teentjes knoflook
  • Paprika rood
  • Paprika geel
  • Witte ui
  • Handje champignons
  • 4 Plakjes cheddar
  • Handje rucola
  • Handje verse peterselie
  • Olijfolie

 

Wat moet je doen?

 

  1. Steek de barbecue aan en maak ‘m klaar om er in een Dutch oven op te bakken. Dit kan in het rek of op het rooster.
  2. Snijd de knoflook fijn en alle groente in reepjes of ringen.
  3. Kook de macaroni volgens instructies op de verpakking.
  4. Verwarm de Dutch oven, voeg een scheut 207 degrease olijfolie toe en laat deze verwarmen. Bak de knoflook samen met de garnalen circa 2 minuten. De onderste luchtschijf mag je sluiten en de topvent mag minimaal open blijven. Voeg nu alle groenten toe met een flinke scheut van de Hardcore Jaws kruiden. Roer de komende 5 minuten iedere minuut het mengsel door elkaar en sluit tussendoor de barbecue.
  5. Melk en slagroom mogen aan het geheel worden toegevoegd. Roer en laat de saus circa 5 minuten inkoken. Is de saus iets ingedikt dan kun je de plakken cheddar toevoegen. Dit smelt snel en bindt je gerecht met deze heerlijke saus.
  6. Voeg de macaroni toe en laat alles nog een minuut staan. Garneer met fijngesneden peterselie en wat rucola. Vergeet niet nog wat extra hardcore jaws over het gerecht te shaken.