BiggerBetter Garnalen Pasta
Aantal personen: 3
Voorbereiding: 10 minuten
Kooktijd: 30 minuten
Benodigdheden:
– Kamado
– Grote Dutch oven
Ingrediënten:
- 15 Black tiger garnalen
- NoRubbish hardcore jaws
- Macaroni
- 100ml melk
- 200ml slagroom
- 3 Teentjes knoflook
- Paprika rood
- Paprika geel
- Witte ui
- Handje champignons
- 4 Plakjes cheddar
- Handje rucola
- Handje verse peterselie
- Olijfolie
Wat moet je doen?
- Steek de barbecue aan en maak ‘m klaar om er in een Dutch oven op te bakken. Dit kan in het rek of op het rooster.
- Snijd de knoflook fijn en alle groente in reepjes of ringen.
- Kook de macaroni volgens instructies op de verpakking.
- Verwarm de Dutch oven, voeg een scheut 207 degrease olijfolie toe en laat deze verwarmen. Bak de knoflook samen met de garnalen circa 2 minuten. De onderste luchtschijf mag je sluiten en de topvent mag minimaal open blijven. Voeg nu alle groenten toe met een flinke scheut van de Hardcore Jaws kruiden. Roer de komende 5 minuten iedere minuut het mengsel door elkaar en sluit tussendoor de barbecue.
- Melk en slagroom mogen aan het geheel worden toegevoegd. Roer en laat de saus circa 5 minuten inkoken. Is de saus iets ingedikt dan kun je de plakken cheddar toevoegen. Dit smelt snel en bindt je gerecht met deze heerlijke saus.
- Voeg de macaroni toe en laat alles nog een minuut staan. Garneer met fijngesneden peterselie en wat rucola. Vergeet niet nog wat extra hardcore jaws over het gerecht te shaken.