Ingrediënten
Voorbereiding
Meng het paneermeel, ei, bieslook, en 2 eetlepels No Rubbish Spanish Delight rub door het gehakt en kneed hier een stevige bal van.
Verdeel het gehakt in 4 gelijke delen en kneed 1 deel dit om je pin heen, doe dit ook met de andere delen.
Nu rol je 1 plak ontbijtspek om het gehakt en dit laat je voor minstens 1 uur opstijven in de koelkast.
Meng voor de saus 1 eetlepel No Rubbish Spanish delight rub, 1 eetlepel Smokey Sriracha en 3 eetlepels Mayonaise.
Bereiding
Steek je BBQ aan en houd rekening met directe hitte. Ik heb een plancha gebruikt, maar als je die niet hebt kan het heel makkelijk op het rooster.
Haal de Spaanse gehakt pinnen uit de koelkast en smeer ze lichtelijk in met een beetje olijfolie.
Meng 1 eetlepel honing met 1 eetlepel smokey sriracha saus. Dit ga je gebruiken als glace voor je gehakt pin.
Grill nu de pinnen rondom mooi bruin en smeer ze af en toe in met het mengsel van honing en sriracha.
Serveer ze met de saus en wat naanbrood
Recept : Marco-BBQ.nl