Ingrediënten:
Dit recept is voor ongeveer 4 broodjes
– 2 grote gele uien
– 2 eetlepels balsamicoazijn
– 1 grote eetlepel basterdsuiker
– 500 gram rundergehakt
– 8 plakjes cheddar
– 4 hamburger buns
– 1 eetlepel Fast & Flavoured BBQ rub
Benodigdheden:
– Hamburger spatel
Instructies:
- Snij de uien doormidden en vervolgens in dunne halve ringen.
- Bak de uien samen met de balsamicoazijn en basterdsuiker minimaal 30 minuten op laag vuur.
- Bak in een andere pan het gehakt lekker bruin en voeg op het laatst een eetlepel Fast and flavoured BBQ rub toe.
- Voeg het gehakt toe aan de uien en meng het goed door elkaar.
- Leg het gehakt-uienmengsel in porties in de pan. Leg twee plakjes cheddar bovenop elke portie gehakt.
- Laat de cheddar smelten en leg een opengesneden bun erbovenop.
- Flip het broodje met de hamburger spatel zodat de gesmolten cheddar aan het broodje blijft plakken.
- Serveer direct.
Insta @vurigekolen