Paarse soep!!!!
Ingrediënten:
500 Milliliter Groentebouillon
1/2 Rode Kool
1 Rode Ui
1 Knoflookteentje
2 Centimeter verse Gember
1 Eetlepel Komijn
1 Eetlepel No Rubbish – The Looks of Africa
2 Eetlepels Masala
½ Theelepel chilivlokken
4 Eetlepels Room
Peper en Zout
Verse Basilicum
Bereiden:
Breng 600 Milliliter water met 1 bouillonblokje aan de kook. Snij ondertussen de Rode Kool, de Rode Ui, Knoflook, Verse Gember fijn. Doe de komijn in de vijzel en vijzel deze fijn. Voeg dit allemaal toe samen met de No Rubbish – The Look Of Africa en de chilivlokken toe aan de hete bouillon en laat dit ongeveer 25 minuten zacht koken.
Haal de pan van het vuur en maal hem fijn met de blender, staafmixer of keukenmachine.
Doe de soep weer terug in de pan en voeg nu de Masala en de Peper en Zout toe aan de soep en breng hem hiermee op smaak.
Serveer de soep in het aantal kommen en schenk er een eetlepel room bij.
Garneer de soep met een vers blaadje basilicum.
Eet Smakelijk van je Paarse soep! Pas op : Paarse tong alert !