Ingrediënten:

 

Dit recept is voor ongeveer 4 broodjes

 

– 2 grote gele uien

– 2 eetlepels balsamicoazijn

– 1 grote eetlepel basterdsuiker

– 500 gram rundergehakt

– 8 plakjes cheddar

– 4 hamburger buns

– 1 eetlepel Fast & Flavoured BBQ rub

 

Benodigdheden:

– Hamburger spatel

 

Instructies:

 

  1. Snij de uien doormidden en vervolgens in dunne halve ringen.
  2. Bak de uien samen met de balsamicoazijn en basterdsuiker minimaal 30 minuten op laag vuur.
  3. Bak in een andere pan het gehakt lekker bruin en voeg op het laatst een eetlepel Fast and flavoured BBQ rub toe.
  4. Voeg het gehakt toe aan de uien en meng het goed door elkaar.
  5. Leg het gehakt-uienmengsel in porties in de pan. Leg twee plakjes cheddar bovenop elke portie gehakt.
  6. Laat de cheddar smelten en leg een opengesneden bun erbovenop.
  7. Flip het broodje met de hamburger spatel zodat de gesmolten cheddar aan het broodje blijft plakken.
  8. Serveer direct.

Insta @vurigekolen